Minőségbiztosítási információk

A fejlesztő eszközök eredetiségi és minőségi nyomon követéséhez és a biztonságos  felhasználás érdekében olvasd el az alábbiakat:

 

Hologramos címkéről

 Eredeti Transpersonal fejlesztő eszközeinkre 100%-os minőségi garanciát vállalunk, ezzel is hozzájárulunk a te életedben kitűzött változások eléréséhez.

Ennek érdekében eszközeinket az eredetiséget jelölő, egyedi sorszámozású hologramos címkével látjuk el.

 

Minőségi tanúsítvány kártyáról

 A minőségi tanúsítvány kártya igazolja, hogy az eszköz valóban a Traspersonal manufaktúrától (gyártójától) származik. Ezzel is az eszköz minőségére és felhasználási működésére vállalunk garanciát.

 Személyes vásárlás esetén azonnal átadjuk minőségi tanúsítvány kártyádat.

Online vagy egyéb vásárlások esetén a Transpersonal terápiás eszközhöz és a fejlesztő felsőkhöz, valamint a szimbólum kártyacsomagokhoz a termék kézhezvétele után kipostázzuk számodra a hozzá kapcsolódó, egyedi sorszámozott minőségi tanúsítvány kártyát is.

Ez a kártya garantálja, hogy a megvásárolt Transpersonal® eszköz eredeti, annak fejlesztőjétől származik,

és megfelel az EU által előírt követelményeknek, melyek biztosítják a minőségi és biztonságos használatot.

A minőségi tanúsítvány kártya másod funkciója

 A kártya birtokosaként annak felmutatásával, vagy fotójának elküldésével te onnantól fogva 15% kedvezménnyel vásárolhatsz fejlesztő eszközeinkből, vagy 15% kedvezménnyel vehetsz részt oktatás és terápiás foglalkozásainkon.

Ismerősödnek is lehetőséget adhatsz azzal, ha a kártyád fotóját elküldi részünkre, akkor ő is 15% kedvezménnyel vásárolhat, vagy veheti igénybe szolgáltatásainkat.

 

FIGYELEM A MINŐSÉGI TANÚSÍTVÁNY KÁRTYÁD MÁS KEDVEZMÉNNYEL NEM KAPCSOLHATÓ ÖSSZE.

 

Hogyan kapom meg a minőségi tanúsítvány kedvezményre jogosító kártyámat?

Sorszámozott Transpersonal fejlesztő eszközöd minőségi tanúsítvány – kedvezményre jogosító kártyád megszerzéséhez mindössze annyit kell tenned, hogy az eszköz kézhezvétele után jelzed felénk az igényedet, és mi postázzuk neked a fejlesztő eszközöd eredetiségének egyedi minőségbiztosítási certifikációját.

 

Örömmel várjuk a jelentkezésedet!

A Transpersonal csapata

Comments are closed.