István Dévity “Déva”

Spiritual Information Channeler

Dear Visitor, happy day for you!

Life road is bumpy. But have you noticed, that you move more or less forward?
The real question is, whether you go in the right direction.

If you would like to get external support in order to increase the efficiency of your life journey, I provide you with correct information and I do it with responsibility and guarantee. I am happy to share with you traditional practices as well in order to achieve a higher level on your spiritual development.

If you would like to avoid annoyance and trouble in your life instead of cumulating them, then be well-informed and have an optimal Body, Soul-Aura, Spirit-Consciousness structure. This way you can decrease or prevent inconveniences.

I believe that our Soul will meet!

More details

Our Transpersonal® Products

Supporting Activities

I support people in their spiritual evolution and help them to increase their consciousness since 5 years. I work from the source of the Spiritual Hierarchy and I hand on pure traditional knowledge.

I followed the way of the Tradition too, when I re-formed the Transpersonal® Development Tools. My goal was and still is to provide tools, which support an integrated development process on Spiritual, Soul-Aura and Body level at the same time.

I support you in waking up your instincts, evolving your true self and optimal use of life energies. I also help you in connecting with your spiritual Higher Self by developing your own real-time communication channel.

Users’ feedback

További részletek rólam

Cél
Dévity István, illetve felsőénem értelmében a Teremtő – az Egy Sienna Noah szikrájaként, a létem felismert alapvető célja, az emberek mosoly számának a növelése. Legyél te a 38… dik


Hit

Bizonyos dolgokban én már nem hittel teszek, hanem tudás alapúan, vagyis megtapasztalások bölcsességével teszek és vállalom a tetteimért a felelősséget.
Segítség
Tevékenységem törekvési végtermék eszenciája az, hogy inkarnációdat és sorsodat a legelőnyösebben tölthesd be.


További részletek rólam

45 évesen elmondhatom, hogy eljutottam odáig, hogy nem követek el naponta öngyilkosságot. Ezt úgy értem, hogy én teljes nyugalomban kijelenthetem, hogy a lelkem, vagyis önvalóm ellen nem követek el merényletet cselekedeteimmel és tetteimmel, így nem találkozok az életemben problémahegyekkel és érzelmi válságokkal, tartós betegségekkel.

Csak nézz rám, mit látsz? Magam vagyok a referencia, hogy lehet test, lélek, szellem dimenzióiban kiegyensúlyozottan élni. Nem küszködök betegségekkel, káros szenvedélyekkel, inkább letisztult éber, józan, tudatos vagyok és belső békém nyugalomban tart.
Feltártam Önvalómat és életfeladatommal is azonosultam. Ez az a tevékenység, amelyet eme oldalon olvashatsz. Az Egy Igaz Teremtő egy hírvívőjeként segítek az embereknek saját szintjükön belül hozzájutni helyes tudással, információkkal azon felszabadító felismerésekhez, amivel aktuális életművelési szintjüknek a meghaladását élik meg.

Helyes mederben teszem a dolgomat.

Életemre visszatekintve, a múltamban értékesítőként dolgozva kereskedelmi tevékenységgel foglalkoztam, közben általános emberi életem és persze nem jó tájékozottságom miatt, hibákat alkotva éltem én is mindennapjaimat.

Kiviláglott, hogy folyamatosan végig kisért az az ember feletti védő és fejlesztő gondoskodás, ami időszakonként valamely formában megjelent és tereltek inspirálóan jelenlegi fejlődésem beéréséig.

Az életben végig kísérő rejtett jeleket, melyeket ha felismer és helyesen beazonosítja az egyén, akkor azok hozzásegítik az embert önvalójukhoz és egyéni igazi életfeladatukhoz.

Csak az érdekesség miatt pár vitathatatlan jel, ami az én életem predesztináltságát magában hordozta:
A nagyszüleim neveltek kertes házban, mit papám maga épített. A házra feltett egy stukkó díszt csak úgy, mert találta és jól mutatott a házon. A dísz stukkó egy angyalt ábrázolt. Tőlük 8évesen nevelőapámhoz költöztem, ahol a szekrényben találtam egy Buddha szobrot, azzal játszottam. Később kiderült, sem papámnak, sem nevelő apámnak nem volt bő fogalma a szimbólumtárgyakról, csak úgy „voltak” az életükben. Mind napjainkig az idő folyamán persze több tárgy és könyv, valamint ember került „véletlen” folytán az életembe, amik magukban hordozták a spirituális inspiráló töltetet.

„Tortámra a habot” mondhatjuk, a tudatosabb koncentrált önfeltérképezés információi tették rá. Egy ilyen legalapvetőbb adat a születésnapom, ami 11–e. Ez a szám a számmisztikával kevésbé foglalkozóknak is mondhat valamit. Úgy vélem, akinek kérdései vannak, az keres, aki keres, az nem elégszik meg azzal mit elé raktak, szeretne tudni, tisztába lenni az igazság kiterjedetebb tartalmával.

Miközben én is a durva érlelődési életutamat jártam, közben dolgoztam kórházban és mozgáskorlátozottak rehabilitációs programjában is részt vettem. Ezek a tevékenységek segítettek abban, hogy több létmódozat és színvonal szintjéből gyűjtsek valódi megtapasztalásokat az életről. Mindezek reálisan kiszélesítették az érték fogalmamat és a lelki megnemesedésemet.

Lényem mai jelenlegi konstellációja magában hordozza e fejlődési út szakaszainak tapasztalatait és az ehhez kapcsolódó képességeket. Úgy vélem, a spirituális fejlődésem útját járva, adottságaim időszerűen formálódtak ki, hogy jelenlegi időszakban aktuális lényállapotommal szolgálhassam az emberek fejlődését, vagyis Az Egy Igaz Teremtő és szellemi hierarchiájának rám ruházott faladatait. Tudom, hogy amilyen téma felett művészi képességekkel rendelkezem, csak azzal hozhatok létre egy következő fázis állapot eléréséhez, támogató előnyös változást az alanyban és a létezési térben.

Szerencsés vagyok, mert időközben megjeleníthettem tradicionális Emberi és Transzperszonális fejlődést támogató egyszerű fejlesztő, ám igen hatékony eszközöket. Ennek okán folyamatosan élvezhetem a fejlesztő eszközök és lét elemzési információkat felhasználók visszaáramló siker energiáját és a felemelkedettebb érzésükből született mosolyukat.