MÁR KÜLFÖLDÖN IS JELEN VAN A TRANSPERSONAL FEJLESZTŐ ESZKÖZ CSALÁD

MÁR KÜLFÖLDÖN IS JELEN VAN A TRANSPERSONAL® FEJLESZTŐ ESZKÖZ CSALÁD

A Madelay-BHO céggel való együttműködésünk kapcsán lehetőségünk nyílt több országba is eljuttatni önfejlesztő Transpersonal terápiás eszközeinket. Közismerten a Quest9, azaz másnéven a Scio NASA által kifejlesztett gépek használatánál kiegészítő terápiás eszközként alkalmazható a Transpersonal terápiás sál.

A terápiák előkészítéseképpen tökéletesen alkalmazható az eszköz. Az adott személyt energetikai, azaz csakra és aura szinteken előkészíti és tökéletesen rendezi ahhoz, hogy a leghatékonyabban tudjon dolgozni a terapeuta az adott személyen test, lélek, szellem szintjein lévő elakadásokon és megdolgozandó területein. A Transpersonal eszköz a szimbólumok rendező elve alapján optimális állapotba hozzák a személyt. Ezzel az előkészített állapottal egy mélyre hatóbb és teljesebb, eredményesebb kimenetelű terápiát lehet végezni.

Az eszköz használata lehet önmagában is. Rendszeres használata abban segít, hogy az egyes csakra szintekhez tartozó élet területi elakadásokat, rosszul működtetett mechanizmusokat, helytelenül működtetett emberi tulajdonságokat a rendező elv és a mindennapi megélések és felismerések kapcsán segíti az eszköz lebontani, és egy optimális működésbe hozni.

Mindenkinek ajánlott, aki szeretné életét és saját működését test, lélek, szellem szinteken helyre tenni. Hozzá járul az EGÉSZ-SÉGHEZ.

 

Comments are closed.