Erdős Szilvia

Transpersonal coach, külföldi kapcsolattartó

A létezés célja a fejlődés maga.

Az egységes, test-lélek-szellem szintű fejlődés által találhatsz vissza valódi önmagadhoz. Ekkor élheted meg a boldogság és a szabadság érzését, hiszen a saját utadat járod.

Közel 20 éve foglalkozom emberekkel az üzleti világban. Azt gondolnánk, hogy az emberi tulajdonságok fejlesztése nem tartozik az üzleti világhoz, ám egyre inkább beigazolódik ennek ellenkezője.

Az a tapasztalatom, hogy nem valósul meg tényleges, előremutató fejlődés a szervezet szintjén sem, ha az azt alkotó emberek nem foglalkoznak önmaguk fejlesztésével. Új kihívásokra a meglévő, régebbi tulajdonság formáink nem megfelelőek. Ez pedig csakis mindhárom részünk, azaz a Test–Lélek–Szellem hármasság képzésével valósítható meg.
A Transpersonal fejlesztő eszközök, amelyek most kategóriájukban egyedülállóak a világon, a lelki és szellemi fejlődésben hatékonyan segítik felhasználójukat.

Az én szerepem a Transpersonal csapatában az, hogy a megjelenített eszközöket közelebb hozzuk az emberi és spirituális tulajdonságaikban fejlődni kívánó emberekhez.

További részletek

Transpersonal® Termékeink

Életútjárást támogató tevékenységeim

Az Emberi kapcsolatok összehozása mellett támogatom, hogy eljussanak az emberekhez a lét éltető energia elemei, közöttük az általam képviselt minőségű levegő elemmel erősítem, hogy a változás szele elérje őket.

Kalibrált fejlesztő eszközök infrastrukturális hátterét biztosítom, hogy azok elérhetőek legyenek a fejlődni vágyó emberek számára.

Fejlődési tematikákkal és azok több éves tapasztalatával járulok hozzá az emberi és spirituális képességek fejlesztés menetéhez.

Eszköz használóink mondták

További részletek rólam

Hónapokig kerülgettem ennek a bemutatkozásnak a megírását. Most vált világossá, hogy miért.

Mert mire is vagyok én jó példa? A középszerűségre.

Arra, aki hagyta, hogy a tűz, amivel született, kihunyjon benne. Arra, aki belesüllyedt a mások által kikövezett élet kényelmébe. Arra, aki hosszú évekig nem mert elgondolkodni azon, hogy miért is van itt. Arra, aki félt a saját erejével, a benne lévő gyönyörűséges szikrával találkozni.

Nincs izgalmas történetem. Nincs különös képességem. Nem történt velem semmi eget rengető eddigi életem során. És legfőképp nem vagyok jobb másoknál, pedig sokáig a jóság illúzióját kergettem. Jó kislány lenni, szépen tanulni, megtenni mindent, hogy lehetőleg mindenki szeressen, és lehetőleg senki ne tegye fel a legkényelmetlenebb kérdést: Ki vagy te?

Mert arra nem tudtam volna válaszolni. Hiszen a kitűnő gimnazista, a többdiplomás pályakezdő nem én voltam. A sikeres vállalati vezető nem én voltam. A külföldön arany életet élő „kivándorló” nem én voltam. És a barátnő sem én voltam egy látszatkapcsolat hosszú évei alatt.

Én a középszerűség rétegei alatt mélyen elrejtett szikra voltam. Mindvégig.

A szikra vagyok. Az isteni rend magasabb szintjén létező entitás szikrája, aki most ráébredt, hogy minden vágya megszerezni a hatalmat saját létezése felett. A szabadság, a szabad választás hatalmát.

Emberi életem körülbelül felénél járok.

Az, hogy most itt vagyok, hogy ezen az oldalon írhatok magamról pár sort, az eddigi földi életem legnagyobb kegyelmi ajándéka.

Mert ez számomra azt jelenti, hogy rátaláltam az utamra, a feladatomra, önmagamra.

Már csak annyit kell tennem, hogy a középszerűség rétegeit, a velem élő félelmeket, hitrendszereket, hazug álarcokat lefejtem az isteni szikráról, hogy megmutathassa mélységes fényét és örökkévaló tüzével lángra lobbanthasson más szikrákat maga körül.

Ez a feladatom. Ezért vagyok itt.

Teremtőm! Hála Neked, egy lélekről már biztosan tudok, aki rátalált az útjára a teljes szabadság felé!