ÖNFEJLESZTÉS – ÖNGYÓGYÍTÁS USA Turné

ÖNFEJLESZTÉS – ÖNGYÓGYÍTÁS

A Transpersonal® fejlesztő eszközök már külföldi terapeuták alkalmazásában is hasznosulnak.

Az idén áprilistól júniusig tartó, az USA 9 városát érintő szeminárium sorozaton kerülnek bemutatásra a Transpersonal® fejlesztő eszközök, a SCIO és Quest9 modell egészségügyi állapot felmérő és terápiás kezelő készülékekkel együtt.

A két eszköz összekapcsolásának előnye a terápiás kezelések során abban rejlik, hogy a Transpersonal® egyedi tulajdonsága révén 20 perc alatt olyan ideális befogadó állapotba hozza a klienst, amelyet több mérési eredmény igazol. Ezzel nagy mértékben hozzájárul a Transpersonal® terápiás eszköz a terápiás kezelések sikeréhez és hatékonyságához.

A SCIO és Quest9 eszközzel dolgozó, vezető USA terapeuták visszajelzései alapján kiemelkedően jók az eredmények a kranioszakrális kezelések során is.

Tény, hogy a Transpersonal® terápiás fejlesztő eszköz rövid idő alatt képes relaxált állapotba hozni a klienst, vagyis szellemi és érzelmi szinten is nyugodtságot hoz létre a kliensben.

Ritka alkalom, amikor objektív mérésekkel már egy kezelés alatt is kimutatható a kliens állapotváltozása és egy terápiás eszköz azonnali rendező beavatkozása egy kliesnnél.

A Transpersonal® terápiás fejlesztő eszköz, és fejlesztő felsőruházat hatékonysága,  így már külföldön ismerté vált.

Szeretnél objektív információt kapni a Test, Lélek-Aura és Szellem-Tudat állapotodról? Szeretnéd tudni, hogy hol kell beavatkozni, hogy hatékonyan tudd fejleszteni magad?

Akkor jelentkezz be állapotfelmérésre és szerezz megtapasztalást a Transpersonal® terápiás fejlesztő eszköz működéséről!

Telefonos érdeklődés, bejelentkezés: Enczmann Évánál +36 30 393 7624

 

Comments are closed.