A GONDOLAT, VAGYIS AZ INFORMÁCIÓ CSAK ADAT.

A tényleges létállapot változáshoz energiák kellenek és azok áramoltatási képessége.

Jelen minőségű gondolataid, energia áramoltatási képességeid, terápiás módszereid, tanulmányaid eddig az élet szintig vittek el.

Innen csak lényed egyes területeinek helyes fejlesztésével haladhatsz tovább, magasabb életminőség és optimális sors megéléséhez.

Amennyiben értékeled a rövidebb idejű fókuszált előmenetelt, akkor a Transpersonal eszköz jó segítőd lesz az önfejlődésedben és a sors beteljesítésed támogatásában.

Előnyei:

hozzásegít ösztöneid és egyedi belső spirituális képességeid felébresztéséhez
aktívan hozzá járul a lelki, pszichés blokkok és gátlások, konfliktusok oldásához
támogatja a jellemtulajdonságaid változását
rezgésed emelkedése mellett vitálisabb, tudatosabb életet élhetsz a fejlesztő eszköz használójaként

Eszköz használóink mondták

A Transpersonal® önfejlesztő terápiás eszköz

Egyetértesz, hogy a Test-Lélek-Szellem összehangolása, vagyis EGÉSZ-SÉGÜNK és legoptimálisabb önműködtetésünk kialakítása és fenntartása csak mindhárom területtel való foglakozás mentén lehetséges?

A csakráink és az auránk részei jelentősen befolyásolják emberi és spirituális aspektusban is a lehetőségeinket. A Transpersonal önfejlesztő terápiás eszköz ezen területek rendezéséhez járul hozzá. A relaxációs fekvő és fürdő helyzetekben történő aktív kezelés a csakráink szerkezetének rendezését és töltésének optimalizálását segítik az ősi szimbólumok és a hangolt kristályok információs rezgései által.

Nézd meg a szöveg melletti videóban, hogyan történik mindez!

Ide lentre kattintva meg visszacsatoló mérés módjáról láthatsz kisfilmet.