Speciális fejlesztő poló ami segít a változásban, változtatásban

Speciális fejlesztő poló ami segít a változásban, változtatásban

Ilyen még nem volt a történelemben!

A változtatási, cselekvési erőt nem tudod egy üzlet polcáról levenni. Ennek támogatására fejlesztettük ki önfejlesztő eszközeinket. Speciális ősi atlantiszi időszakban is már használt szimbólummal ellátott önfejlesztő polóink abban segítenek neked, hogy azokat az emberi tulajdonságokat, amiben változtatnod kellene, vagy jobban kellene működtetni,  ezekhez generálja a cselekvési erőt a szímbólumok rezgése által. Vannak tulajdonságaink melyeket jól és vannak miket kevésbé működtetünk, vagy egyáltalán nem, pedig szükség lenne ezekre is. Férfiként és nőként is vannak olyan helyzetek az életben, ahol jobban kellene teljesíteni, de képtelen vagy megtenni az első lépéseket. Nincsenek meg bizonyos tulajdonságaid, amivel pl. meg tudod tenni, hogy oda állj a főnököd elé és fizetésemelést kérj. Erre szokták mondani, hogy nincs lelki erőm hozzá.

Az ősi már atlantiszban is használt szimbólumok olyan rezgéseket indítanak el az aurádon és csakra azaz energetikai központjaidon keresztül, mely által ezeket az erőidet tudod mozgósítani. Amikor viseled, olyan mintha elmennél egy edző terembe és arra dolgoznál, hogy tudjál változtatni minuszaidon, egyensúlytalanságaidon. Ezért fontos a rendszeres használat, mert igazán akkor fejti ki hatását, mint ahogy az izmok növelésénél is többször kell felemelni a súlyzót.

A rezgések támogatják az egyensúly kialakítását. Eddigi tapasztalatok alapján Terapeuták számára is bevált támogató eszköz az optimalizáló pólónk.  Annak céljából használják, hogy kezelés közben, legyen az biorezonancia, vagy egyéb terápia, jobban egészebben tudjanak fókuszálni és ráhangolódni a kliensükre. A visszajelzések azt bizonyítják, hogy egyensúlyban tud végbemenni a folyamat és az eredmény megszületése is teljesebb.

Eddzél te is velünk, hogy a cselekvési és változtatási erő működtetésével teljesebb legyél!

 

Comments are closed.