Transpersonal® önfejlesztő terápiás eszközről

Transpersonal önfejlesztő terápiás eszközről

Spirituális útjáró vagy?

Olvasd el, hogy a Transpersonal eszköz miért is hasznos kellék a fejlődésben!

Te is évek óta teszel az emberi és spirituális fejlődésedért, a problémáid feldolgozásáért és csökkentéséért?

Ám még nem éltél meg tartós változást, és tudatállapot valamint rezgés szintugrást?

Mint tudott mi emberek nem csak testből, hanem Lélek-Aura és Tudat szellem részeiből állunk, mely elemek folyamatosan hatnak egymásra és persze napi létezésünkre. Személyes intim szféránk 50%- ÁT FOGLALJA EL AZ AURÁNK ÉS ENERGETIKAI SZERKEZETÜNK, ami ugyan ilyen mértékben befolyásolja életünket.

C.G.Jung szerint a csakrák az emberi tudatosság fokozatainak szimbólumai. Más megközelítésből: kommunikációs központok, energiagenerátorok, testünk erőközpontjai, ahol felvesszük és feldolgozzuk a külvilágból érkező információkat. Energiát vesznek fel a környezetből, a természetből, a kozmoszból, majd frekvenciákká alakítják azokat, ezzel biztosítva a fizikai szerveink működését.

Mind a hét csakrának alapszíne, és feladata van. A külső vagy belső megjelenő energiákat áramoltatnak, ami miatt az auránk változtathatja egyes rétegeinek színét. A csakráink tágulási mérete és töltöttsége más és más attól függően például, hogy éppen dühöngünk, vagy éppen szerelmesek vagyunk.

A hét csakra mindegyike egy bizonyos belső elválasztású mirigyhez és a környékén található szervekhez kapcsolódik. A kozmoszból és a földből gyűjtött életenergiával látja el ezeket. Ha valamelyikük blokkolt, az életenergia nem képes akadálytalanul áramolni és így testi problémák keletkezhetnek azon a test tájékon.

A betegség és kellemetlen élethelyzetek nem ellenség, hanem figyelem felhívó jelzés, életvitelünket visszajelző tanító folyamatok, melyek arra utalnak, hogy egy csakra, s ezzel együtt az egész rendszer hol billent ki a harmóniából. Fontos feladatunk megtanulni a betegség üzenetét ugyanúgy, ahogy meg tanuljuk értelmezni álmainkat. A csakrákkal való foglakozás segít megérteni testi tüneteinket, belső hangunkat, fantáziánkat, és belső monológjainkat. A rendszeres befelé figyelés érzékennyé tesz arra, hogy megértsük belső lényünk üzeneteit.

Ezért van az, hogy hiába igyekeznek az emberek egyes blokkokra már évek óta információkkal és terápiás beavatkozásokkal megoldást találni, amig nem foglalkoznak helyesen a problémáik energetikai kezelésével, addig az érzékelhetően nem „akar” megoldódni, átalakulni. Az energia testel való foglalkozás hiánya minden esetben akadályozza az energiák és információk szabad áramlását, így a blokkok kioldódását és jellemi tulajdonságok változását.

 

A Transpersonal eszköz csakra szinteken lévő tartalmak megmozgatásával gerjeszti a metanoia-t (helyesbítést, felismerést, megértést) – azaz a feldolgozandó témákhoz kapcsolódó gondolatok magasabb szintű megújítását a csakra terület rezgés és energia szint emelésével.

 

Az Transpersonal Terápiás fejlesztő eszköz használata így segíti az egyes életedben történő elakadások eseményeinek feldolgozását és jellemi változásaidat, vagyis a hatékony előremenetelt. A kalibrált eszköz alkalmazásával a feldolgozási idő lerövidül. Így hatékonyan tudsz haladni élet utadon, vagyis optimálisan hamarabb jutsz el benne bizonyos állomásokhoz, mely által képes vagy beteljesíteni sorsodat, jelen inkarnációdat.

 

Tény, amikor tényleges változás indul el pozitív irányba az ember életében, akkor lecsökkennek problémái és testi szinten, valamint élethelyzetekben sem jelennek meg komolyabb kellemetlenségek.

 

Mi az eszköz maga?

Transpersonal® Aurát és Sorsot optimalizáló eszköz, mely egyetemes szimbólumokkal optimalizálja csakráinkat és auránk szerkezetét, ami által kapcsolódhatunk lelki önvalónkhoz és ezzel a rendezett energetikai aurával ideálisabban áramoltathatjuk és valósíthatjuk meg magunkat életterületeinken, vagyis sorsunkban.

Tudva azt, hogy a lélekben hordozzuk magasabb nívójú szellemi és spirituális képességeinket, a feléje való közeledésünk útján juthatunk el a kiteljesedettebb önvalónkhoz.

A Transpersonal fejlesztő eszköz támogatja ezen törekvéseidet.

Működési mutatók

Változást segítő Hatékonyság

89%

Vitalitás növelése

100%

Terápiás feldolgozás támogatása

75%

T- L-Sz harmonizálás

89%

Mi a hatásmechanizmusa?

A Transpersonal eszköz relaxációs fekvő és fürdős kezelés alkalmazása során egyaránt segíti a pszichés és energetikai blokkok oldását, energetikai pályák rendeződését.

Az eszköz az egyes csakrákon keresztül, az azokhoz kapcsolódó életterületeken segíti egyes pszichés tartalmak feldolgozását, esetleges energetikai feszültség kiegyenlítését.

Életterületi energiákat gerjesztve élet szituációk kialakulását teremti meg, melyben való belemerülés, belemenetel segíti az adott traumák, konfliktusok és a kellemetlen élethelyzetek feldolgozását, valamint könnyíti a jellemi tulajdonságok változásait.

A csakrákon keresztül a Transpersonal az aura szerkezetét is rendezi, ami által a kifelé küldött és befogadott energiák áramlásait biztosítja, vagyis hozzájárul a teremtés és lehetőség megragadás működtetéséhez.

Azzal, hogy mentesülnek aura és meridián energetikai vonalaink a blokkoktól, az energiák mellet lény béli ösztöneink is felszabadultabban áramolhatnak.

Csakrák és főbb belső központi csatorna vezetékek rendezésével, valamint az ehhez kapcsolódó tudatossági fejlődéssel megalapozottá válik az egyén szellemi szinkronkommunikációs képessége. Így megindíthatja formális kommunikációs csatorna képességének kialakítását, amelyen át majd kommunikálhat felső énjével.

 

Kinek ajánlott a használata?

Hasznos azon emberek számára a Transpersonal, akik szeretnék, hogy az emberi, azaz hétköznapi életükben az egyes életterületi megakadások, blokkok kioldódjanak. Rendezni kívánják az aurájukat és a csakráikat, aminek következményeképpen az energiák és információk kifele és befele történő áramlását (teremtést és lehetőség megragadást) szeretnék jobbá tenni céljaik eléréséhez. Továbbá azoknak, akik szeretnék spirituális életüket és lelki fejlődésüket megélni, valamint lelki önvalójukhoz közelebb kerülni, és mindezek által nagyobb rálátást kapni létezésükre.

 

Miben segít az eszköz?

 • Energetikai vitalitás megőrzésében
 • Önismeretben, tulajdonságok változásában
 • Lelki önvaló és érzékelések kiteljesedésében
 • Életminőség emelésében
 • Sors optimalizálásban
 • Lelki belső és felső énes kommunikációs csatorna kialakításában

 

A Transpersonal önfejlesztő terápiás eszköz előnyeiből :

 • hozzásegít ösztöneid és egyedi belső spirituális képességeid felébresztéséhez
 • egyénileg használható önfejlesztő terápiás eszköz
 • gyorsan érzékelhető, test – lélek – szellem szintjein rendező és nyugtató hatást nyújt
 • aktívan hozzá járul a lelki pszichés blokkok és gátlások oldásához
 • általa felgyorsítható minőségi ugrás emberi és spirituális kibontakozásaidban
 • emberi és lelki önismereted feltárásához az időt lerövidítve járul hozzá
 • életbéli lehetőségek megragadásához segít hozzá
 • a lényed spirituális fejlődését adja, amivel a lelked evolúcióját támogatja
 • rövidebb idő alatt realizálhatod esemény feldolgozásaid és képességeid fejlődését
 • ténylegesen visszamérhető indukáló hatásai és supervizori támogatás segíti önfejlesztésedet

Mindezek egymásra hatását figyelembe véve igaz, hogy sorsoptimalizálást könyvelhet el a Transpersonal eszköz alkalmazója.

Tény az is, hogy a saját belső lelki kommunikációs csatorna stabilizálásával, biztosabbá válik az „Ön navigálás” az élet útjárása közben.

 

A Transpersonal eszköz fizikai előnyei:

 • Az eszköz és alkotóelemei természetes alapanyagból készültek
 • Fekvő relaxációs és fürdőkádban vizes kezelés formájában is alkalmazható
 • Csomagolása lehetővé teszi praktikus tárolását, illetve szállíthatóságát


Használathoz járó extrák:

 • Szupervizori után követéssel támogatjuk az önfejlesztési folyamatot
 • Kedvezményes fejlődés állapot mérésekkel segítjük a változás után követését

 

Hogyan lehet mérni az eszköz hatását ?

Önmagad realizált fejlődése és életalakulása mellett a Transpersonal eszköz hatása aura fotóval, EEG és Bio feed beack géppel is mérhető.

Nálunk bejelentkezhetsz FEJLŐDÉST VISSZACSATOLÓ (Test-Lélek- Szellem) ÁLLAPOTFELMÉRÉSRE, ÍGY EZZEL IS GAZDAGODHATSZ.

HA SZERETNÉL FEJLŐDÉST VISSZACSATOLÓ (TEST-LÉLEK- SZELLEM) ÁLLAPOTFELMÉRÉSSEL GAZDAGODNI,
akkor jelentkezz Lehóczky Péter Természetgyógyász és transzperszonális kutatónál, a 06 20 218 7981 telefonszámon.

 

Honnan képeződött le a rendszer?

A szellemi szférával való kommunikálás útján kapott információk által a – Tiszta Lehetségesség mezejébe – alámerülve lehetőség nyílt arra, hogy ezek az ősi (Atlantiszi) fejlesztő szimbólumok és fejlődést adó gyakorlatok újra leképeződjenek, így ezeket a jelen korban újra megelevenítsük. Így született meg ez a lenyűgözően egyszerű fejlődtető eszköz, amelyet fekve relaxációs állapotban, és kádban fürödve vízi avatással is lehet használni.

AZ ÖNISMERETEDET FIGYELEMBE VÉVE HA AZT ÉRZED, HOGY ÉLETEDBEN NEM JUTOTTÁL IGAZÁN ELŐRE AHOGYAN SZERETTÉL VOLNA, AKKOR GONDOLKODJ EL A FENTEBB LEÍRTAKON ÉS CSELEKEDJ BIZALOMMAL!

MI 100%-os GARANCIÁT VÁLLALVA JÁRULUNK HOZZÁ ESZKÖZÜNKKEL KITŰZÖTT ÉLETMEGVALÓSÍTÁSODHOZ.

Használd te is biztonsággal ezt a természetesen indukáló ősi tradíciós eszközt elemi ösztöneid és képességeid felébresztéséhez, hogy létednek egy kiterjedettebb valóságát élhesd meg!

Irány a Shop