Transpersonal® Speciális vitalizáló és fejlesztő kártyákról

Transpersonal® Speciális vitalizáló és fejlesztő kártyákról

Mi az eszköz maga?

Speciális vitalizáló és változást támogató, különböző szimbólumokkal ellátott kártya, mely a test bizonyos pontjaira helyezve és fürdővízben is használható, továbbá ivóvíz speciális információs energetizálására is alkalmazható.

 

Mi a hatásmechanizmusa?

A Speciális vitalizáló és fejlesztő kártya az egyes csakrákon keresztül és az azokhoz kapcsolódó aura energetikai területein is segíti, a kalibrált energiákkal való töltekezést. Ezen energiák táplálják az egyes emberi és spirituális tulajdonságok működtetését, valamint jó közérzet és vitalitás növekedést eredményez az egyénben.

Természetesen az energia felvételéhez áramoltatásához szükséges az energetikai szerkezet és meridiánok, valamint a csakrák állapotának rendezése és karbantartása.

 

Kinek ajánlott a használata?

Mindenkinek, aki egy adott időszakban jobb teljesítményt vagy energia visszatöltést szeretne elérni, vagyis többlet energiákkal akarja támogatni életműködtetését, változásait.

Mivel funkciójuk szerint többféle fejlesztő kártya van, így azokat egyenként, de akár csomagban is megvásárolhatók.

 

MI A FEJLESZTŐ ESZKÖZEINRE 100%-OS MINŐSÉGI GARANCIÁT VÁLLALVA JÁRULUNK HOZZÁ, A KITŰZÖTT ÉLET MEGVÁLTOZTATÁSODHOZ.
EZÉRT A FEJLESZTŐ ESZKÖZÖK KÉZHEZVÉTELE UTÁN KÉRD TŐLÜNK, HOGY A SORSZÁMOZOTT ESZKÖZÖDNEK AZ EGYEDI MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI HITELESÍTÉSI CERTIFIKÁCIÓJÁT KÜLDJÜK EL SZÁMODRA.

A csakráink és az auránk energia háztartása jelentősen befolyásolja mind az emberi és spirituális aspektusban a kivitelezni kívánt tetteinket sikerességét. A Transpersonal speciális vitalizáló és fejlesztő kártyák ezen területek rendezéséhez és energetikai töltéséhez járul hozzá. Használhatjuk relaxációs fekvő és fürdő helyzetekben, valamint ivóvizünk célzott energetizálására, és a struktúrájának módosítására.

Működési mutatók

Feltöltési hatékonysága

95%

Vitalitás növelése

100%

Változás támogatása

75%

Energetikai rendezése

89%

Használd te is biztonsággal ezt a természetesen indukáló ősi tradíciós eszközt elemi ösztöneid és képességeid felébresztéséhez, hogy létednek egy kiterjedettebb valóságát élhesd meg!

Irány a Shop