A Transpersonal® személyiséget fejlesztő energetizáló okos pólóról

A szimbólumokat, vagyis azok rezgés információit tudatosan használva energia és személyiség minta hiányokat is pótolhatunk, illetve rezgésszintünket modulálhatjuk, emelhetjük. Ha az ősi hagyományos mintákat megjelenítjük, akkor a tudatunk tisztaságától, nyitottságától függően érzékelhetjük ezen különböző rezgéseket, származzon az anyagi, szerves, éterikus forrásból, vagy mint jelen esetben kalibrált rajzalakzatokból.

A szimbólumok helyes használatával előnyösen hasznosíthatjuk a szimbólum rezgések általi energia töltéseinek hatásait, így létterünkben kibővülő képességeinkkel dominánsabb és lényünkben konzekvensebb tulajdonságokkal élhetünk.

 

A Transpersonal® fejlesztő energetizáló pólókon lévő szimbólumoknak 2 hatáscsoportja van:

1 funkció: életszituációs tettek kivitelezéséhez generálja a cselekvési és önképviseleti energiákat
2 funkció: identitását, valamint összes princípium tulajdonságát aktivizálja és erősíti az egyénben

 

Igazán azon emberek számára hasznosak a Transpersonal® energetizáló, tulajdonságokat és képességeket fejlesztő ruhák, akik

életük több területén és céljaik érvényesítésében sikeresebbek szeretnének lenni
szeretnék gyengeségeiket elhagyni és ehhez változtató erőre, energia többletre akarnak szert tenni
előnyösebb helytállást kívánnak alkalmazni életükben, birtokolni akarnak több tulajdonságot, képességet, amivel kibővülve életükben új, eddig nem, vagy kevésbé használt képeségeket szeretnének optimálisan működtetni

 

A Transpersonal® fejlesztő energetizáló pólón levő 3 féle speciális szimbólum a következő tulajdonságokban és aspektusokban is kifejtik gerjesztő hatásukat: szeretet áramoltatása, intuíciós megérzések működtetése, racionalitás, döntő, vezető, a kiáradó, megvilágítani tudó, tudatos, bölcs, előre húzó, befogadó, elfogadó, gyengéd, önbizalommal teli, azonnali részletesebb érzékelések, nagyobb együttérzés, céltudatosság, rendszerképző, határozottság, érdek érvényesítő erő….

Több lehetőséghez és sikerhez az életben az jut, aki több tulajdonságot és képességet tudd működtetni.

Növeld te is élet és érdek érvényesítési erőd, hogy ne maradj alul az élethelyzetekben.

Működési mutatók

Változást segítő Hatékonyság

89%

Vitalitás növelése

98%

Tulajdonság támogatás

75%

A Transpersonal® fejlesztő ruhák szimbólumainak működése:

A szimbólum rezgést generál, ami hat az aura jelenlegi személyiség és tulajdonság aspektus energiaközpontjára és ezek megnyilvánításának tudati (agyi)parcella területeire. Ott a rezgés által ösztönzi az energia zónákat, hogy a jellem minőségek, tulajdonságok erősödjenek és azok folyamatossá váljanak az egyénben.

Ezzel segítik az egyén előnyös viselkedési kibontakozásait és azok fenntartását, ami az emberi kapcsolatokban, adott szituációkban kibővíti a megélési lehetőségeket és érdekérvényesítő energiákat adnak az alkalmazója számára.

Természetesen mind ezen tulajdonságok és energiák működtetése függ az ember meridián és aura energetikai szerkezet állapotától.

A Transpersonal® fejlesztő energetizáló pólók hatásmechanizmusai mérhetőek, aura fotóval és biorezonanciás készülékekkel, ezért működésükre garanciát vállalunk.

 

Transpersonal® fejlesztő ruházat vitathatatlan előnyei:

a működésével kapcsolatban a hitnek nincsen szerepe, a Transpersonal® fejlesztő póló hatásmechanizmusai mérhető aurafotó, EEG, valamint Bio feedback biorezonanciás készülékekkel
a fejlesztő ruhát megvenni kisebb befektetés, mint alulmaradni egyes élethelyzetekben
többféle modellből választhatsz
saját pólódat is elhozhatod, amit felavatunk
bárhol bármikor használható, aláöltözetként is hordható
önfejlesztői és terápiás folyamatoknál is hasznos kiegészítő

 

A Transpersonal® fejlesztő energetizáló póló hatásának lehetséges megnyilváulásairól bővebben:

Energia érzetek, mágneses érzetek, illetve bizsergések lehetnek valamely test tájékon, de lehetnek vizuális élmények, képek, színek, események látása, vagy akár több hatás egyszerre. Az, hogy kinél mi, ez individuumfüggő. A hatékonysági idő, a póló sűrűbb viselési idejével gyorsítható.

Az adott szimbólum használata után élet események szembejövését tapasztalhatjuk meg, melyek az ember férfi és női minőségeinek megnyilvánulási területeihez is köthetőek.

Bármilyen esemény is jön velünk szembe, ami lehet számunkra kellemes vagy kellemetlen bele kell menni a szituációba, hisz az információs terünkben a gerjesztés oka miatt jön elénk intenzíven az adott helyzet azzal a céllal, hogy feldolgozzuk és többet ne működtessük ugyan azt a régi reakciós mintát, mint korábban. Ezáltal fejlődést élhetünk meg jellemünkben, mely hat a további sorsban levésünkre, útjárásunkra is.

 

Környezeti változások területei:

Emberi kapcsolatok változása, családtagok közötti kommunikáció megváltozása, munkahelyi közösségekben észrevehető figyelmesség fokozódása mind a pólót viselő és a vele kapcsolatban állóknál. A póló viselője vitálisabbnak, energia dúsabbnak, érdek érvényesítőbbnek fogja érezni magát.

 

Karbantartás

Maximum 40 C ̊ -on szabad kifordítva kimosni kézzel, vagy géppel. Kifordítva kell vasalni.

Köszönjük figyelmedet, előnyös fejlődést kívánunk! 🙂

Nem vagyunk tökéletesek, de igyekezhetünk a legjobbat kihozni magunkból.

Legjobb befektetés, ha egyszerű ruha vásárlása helyett önfejlesztésedre is költesz.

Fejleszd magad te is a kalibrált Transpersonal fejlesztő ruhákkal, az előnyős élet működtetésed érdekében.

Irány a Shop