Enczmann Éva

Transpersonal fejlesztő tréner, felsőbb én channeler

„Az élet játék – játszd” mondta Teréz anya.

Én meg azt mondom, hogy az élettér egy játszó tér, egy színház, ahol jól kell szerepelnünk, jól kell játszanunk a nekünk kiosztott szerepünket.

Ha képesek vagyunk felismerni a nekünk szóló jeleket akár a minket érő pofonokon keresztül és képesek vagyunk nem elcsúszni a banánhéjon és járni a helyes utat, akkor a valóban nekünk szánt sorsunkat éljük és kevésbé futjuk újra és újra a felesleges köröket, így be tudjuk teljesíteni az adott inkarnációnkban vállalt feladatokat.

Fontos számomra, hogy ne problémaként fogjam fel az élet adta nehézségeket, hanem megoldandó feladatként. Ez a szemléletmód és a pozitív gondolkodás, ad egy olyan erőt, ami segít abban, hogy bármilyen nehézség adódik az életemben azt akaraterővel, a magamba és a Teremtőbe vetett hitemmel, kitartásommal és bizalmammal megoldjam.

További részletek

Transpersonal® Termékeink

Életútjárást támogató tevékenységeim

Forrás tradíciós helyes tudás közvetítését menedzselem, hogy minél többen hozzájuthassanak.

Emberi és spirituális képességeket fejlesztő eszközök minőségi anyag kivitelezésével támogatom azok hosszútávú felhasználását.

Szinkron kommunikációs szellemi Channelling információkkal támogatom sors navigációdat és tapasztalataimmal a magad biztos felső én Channelling képességed kiépítését.

Eszköz használóink mondták

További részletek rólam

„Ahogy bent úgy kint ahogy fent, úgy lent”

Ez az életáramlás egyik alap törvénye. Több mint 10 éve foglalkozom Feng shui tanácsadással. Életútjárásomnak meghatározó alapköve ez a tudomány. A tér tudatos formálásával és annak befolyásolásával tudatosan tudjuk alakítani, formálni és hatással lenni létterünkre és ez által életünkre. Az adott hely, ahol élsz támogatja életedet, ha ezt tudatosan formálod hatással tudsz lenni, befolyásolni tudod azt. A jó energiákat erősíteni, a rosszakat gyengíteni, az egyensúly kialakítására törekedni.

Életutamon sok megtapasztalás ért mind pozitív és negatív értelemben. Sok életpofont kaptam, többek között betegségeket is. Ezek világítottak rá arra, hogy másképpen kezdjem vizsgálni saját magamat és létezésemet itt a földön.

2013-ban megismerkedtem a Theta Healing módszerrel, mely gyakorlatban azt tanítja, hogy intuitíven hogyan tudok kapcsolódni a Teremtőhöz és rajta keresztül oldani tudat alatti blokkjaimat.  Akkor azt gondoltam, hogy a legmegfelelőbb módszer a tudat alatti blokkok oldására és a hiedelmek letételére. Én magam is elkezdtem alkalmazni úgy, mint konzulens is.

Menet közben ráláttam ennek a módszernek a korlátaira, és az élet úgy alakította, hogy közel kerülhessek a tűzhöz, azaz az Egy Igaz Teremtő tiszta csatornáján -Dévity István médiumon keresztül olyan információkat és lehetőségeket kaptam, mely által én magam is szinkronkommunikációs felső én csatornává váltam. Ez teljesen tiszta kapcsolódást takar felső énemhez. Persze ezt nem adták ingyen. Kemény Önmunka, erő kellett ehhez. A folyamat során életesemények által voltam képes megtenni felismeréseimet, letenni hiedelmeimet és közel kerülni saját önvalómhoz és felső énemhez tiszta csatornát kialakítani.

Így most már kiforrottan képes vagyok segíteni azoknak az embereknek is elérni ezt az állapotot, aki szeretnék felerősíteni kapcsolatukat lelki aspektusukkal és felső énjükkel.

Ami a legcsodálatosabb, hogy nem csak nekem áll ez a lehetőség rendelkezésemre. Ez nem egy kiváltság, hanem bárkinek, aki képes bele állni az életében és rászánni magát a csatornán keresztüli fejlődtetésre, annak rendelkezésére áll, hogy megtapasztalja a lét Egy Igaz Teremtő forrásának és szellemi hierarchiájának közvetlen energiáit, direkt formában.

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy részese vagyok a Transpersonal csapatának. Felvállalásom nekem ebben a körben, hogy képviselem az Egy Igaz Teremtő szféráját és támogatom az emberek fejlődését, tudatosodását, és felső Énhez való csatornájuk kialakítását, ez által életük hatékonyabb, sikeresebb áramlását.

Akár tudod, akár nem minden embernek vagy egy mindennapi élete és egy spirituális élete is. A spiritualitás mellett a mindennapi életben nyomdai kivitelezéssel foglalkozom. A Transpersonal eszközök nagy részét szakmai hátterem segítségével alkottuk meg, a szakmai tudásomat is belehelyezve a spirituális életem vonulatába. Azt gondolom szerencsés vagyok, hogy mind a két vonulatát életemnek helyes arányokban tudom működtetni. Kívánom ezt neked is, hogy legyen egyensúly az életedben!