Transpersonal®
Speciális vitalizáló és fejlesztő kártyák

A LÉTEZÉSBEN BÁRMELY MEGNYILVÁNULÁS CSAK AZ ENERGIÁK JELENLÉTÉVEL ÉS AZOK FELHASZNÁLÁSÁVAL TÖRTÉNHET.

Ez igaz a Te tetteid sikerére is.

A víz az egyik legkifinomultam közvetítő és információ, energia tároló elem. Használd te is e ősi beavatási és önfejlesztési módszert.

A Transpersonal® speciális vitalizáló és fejlesztő kártyák használata segíti az egyes energia minőségek hiányainak pótlását. Többlet erővel tölt fel a különféle jellemi és tevékenységi változásokhoz, amelyek támogatják az egyén hatékonyabb előmenetelét. A speciális energia minőség kódokkal kalibrált eszköz alkalmazásával képesség és Test-Lélek -Szellem létállapot változás érhető el.

Az élet kihívásai folyamatos edzésben tart minket, s ehhez élet és lelkierőre is egyre nagyobb mértékben szükségünk lesz. Ahhoz, hogy egy élethelyzetet sikeresen megoldjunk, megfelelő információ és ép aura szerkezet, valamint hozzá társított erő, energia szükséges.

Legyen az bármilyen változást támogató energia, ha nem áll rendelkezésünkre tárházunkon belülien, akkor azt valamely módon meg kell szerezzük. A Transpersonal® speciális vitalizáló és fejlesztő kártyák a rezgések által generálják és adják át az életösztönhöz és egyes változások megvalósításhoz kellő támogató energia töltöttségeket.

Előnyei:

Rugalmas és vízálló
Hordozható, bárhol használható
egyes kellemetlen tünetek azonnali csökkentésére is használható
Test-Lélek-Szellem hármasság energetikai területeire egyaránt hatással van
támogatja a lehetőségek megragadását és a teremtési folyamatokat
segíti az egyén egyes témáiban az elengedéseket és a változtatásokat

Eszköz használóink mondták

Egyetértesz, hogy...

több lehetőséghez és sikerhez az életben az jut, akik az energiák meglétével több tulajdonságot és képességet tud működtetni.

Hisz minden tett fajtához, a maga energia minőségének a megléte is kell.

Te is szeretnéd bővíteni és erősíteni cselekvési képeségeid?

Akkor tápláld magad te is Transpersonal® kalibrált töltő - fejlesztő energiát indukáló speciális vitalizáló és fejlesztő kártyákkal, a természetes életerőd növelése érdekében!

Nézd meg a szöveg melletti rövid videóban, a kártyák fürdős alkalmazását.